Beste HKN donateurs,

Goed nieuws vanuit onze hoek! Dat finale doekje voor onze overleden mede supporters, dat eigenlijk in de Kuip had moeten schitteren, hebben wij, HKN / East Side in onze handen genomen! We vinden dat iedereen dit eerbetoon zo snel mogelijk moet zien. Daarom hangen we het aanstaande zondag op onder de tribune bij ingang H.

Waarom niet binnen het stadion? Simpel, omdat niet iedereen een seizoenskaart heeft en we willen dat iedereen de kans krijgt om dit eerbetoon van dichtbij te ervaren. Over de pegels wordt nog even gezwegen; een paar van onze makkers zijn druk bezig met uitzoeken hoe de vork in de steel zit. We houden jullie op de hoogte.

Na de match dragen we het doek over aan de supportersvereniging en gaan we kijken hoe we dit eerbetoon een permanente en waardige plek bij het stadion kunnen geven.

HKN / East Side