Borstbeelden voor Frans Janssen & Sije Visser

Wordt onderdeel van NEC-historie! Doneer nu voor borstbeelden van Frans Janssen & Sije Visser.

De vraag wie NEC’s grootste helden zijn, is persoonlijk. Iedere supporter heeft zijn of haar eigen idolen, gekoppeld aan unieke herinneringen en glorieuze momenten. Maar als we clubliefde combineren met statistieken, komen twee namen onvermijdelijk bovendrijven: Sije Visser en Frans Janssen. Sije Visser, met 490 gespeelde wedstrijden, staat fier bovenaan als NEC’s recordspeler. Frans Janssen, met 133 doelpunten, is de onbetwiste topscorer aller tijden.

Kunstenaar Lia Krol is momenteel druk bezig met het creΓ«ren van een bronzen borstbeeld van Frans Janssen. Om dit tastbare eerbetoon voor beide legendes te realiseren, hebben we echter uw steun hard nodig!