In Memoriam: Roy Meijers

Met groot verdriet moeten we afscheid nemen van een van onze oprichters van de East Side van het eerste uur. Zijn passie voor NEC en zijn onwrikbare loyaliteit aan de East Side zullen voor altijd in onze herinneringen blijven.

Een Man van de East Side

Roy stond bekend om zijn onverzettelijkheid en zijn enorme hart voor de club. Hij stond vroeger altijd op Oost en was bij elke uitwedstrijd aanwezig. Hij was een van de oprichters van East Side en een man die alles regelde bij NEC.

Herinneringen aan Roy

Roy was de man met de grote NEC-vlag. We moesten altijd met minstens twee man die vlag in de bus zien te krijgen, vooral toen we nog vaak met het openbaar vervoer naar uitwedstrijden gingen. Een bekende uitspraak van hem was: “9 uur op station,” ongeacht of we naar Eindhoven of Groningen moesten. Roy zorgde ervoor dat we altijd op tijd waren voor de strijd.

Daarnaast was Roy de man van de sjaaltjes. Altijd met zijn NEC-sjaal, stond hij vooraan, onverschrokken en altijd klaar om de sfeer erin te brengen. Hij en anderen speelden zelfs een tijdje oppasser op de spionkop.

Een Laatste Groet

Vrijdag nemen we afscheid van Roy. Het afscheid vindt plaats om 11:00 bij Jonkerbos. We nodigen iedereen uit om samen met ons zijn leven te vieren en zijn nalatenschap te eren.